Over Ons

Over Ons


Bakkerij Raes is een familiebedrijf die nu wordt gerund door zijn tweede generatie. De bakkerij werd in 1962 door Mireil Raes opgericht. In 1998 kochten Gino Raes en Carine Van den Broeke de zaak over, zo bleef het levenswerk binnen de familie. Ook de oudste zoon, Mario Raes, werkt in de zaak als patissier. Beide zonen volgden een bakkersopleiding.

Gino en Carine namen dan wel een bestaande zaak over, maar ook zij zaten niet stil. De winkel kreeg enkele jaren geleden een 2e renovatie om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook achter de schermen worden er continu investeringen gedaan, zoals investeringen in nieuwe machines & technologie om nog kwalitatievere producten te krijgen. Als gekende bakker in de streek doen ze er dus alles aan om dagelijks de beste kwaliteit te garanderen voor haar klanten.


Ambachtelijk & Vers

Carine Van den Broeke

De zaak is ons levenswerk. We staan dan ook met plezier dag en nacht voor u klaar! Dat probeer ik toch enigszins duidelijk te maken door iedere dag mijn beste glimlach boven te halen.  

Carine Van den Broeke

Contact

Straat: Winston Churchillstraat 19
Gemeente: Kruisem
Email: info@bakkerij-raes.be
Telefoon: 09/3835301

Openingsuren

06.00h – 19.00h
Vrijdag gesloten

Volg ons op Facebook

©2020 Bakkerij Raes | All Rights Reserved
Web by SDG Online